Jdi na obsah Jdi na menu
 


PROFIL: DANIEL KNOPP

8. 8. 2016

knopp_d.jpgKNOPP DANIEL
Post: obránce
Číslo dresu: 3
Rok narození: 1989
Fotbalový vzor: Gabriel Omar Batistuta
Kariéra: TJ Klimkovice (1998-2011), TJ Sokol Zbyslavice (2011), TJ Klimkovice (2011-???)

 

Jaká je nálada v kádru v průběhu letní přípravy?
Nálada v týmu je dobrá a doufám, že se udrží i po zbytek sezony, i když se třeba nebude dařit. Základ je udělat dobrý kolektiv, který si myslím, že je. Přišli noví kluci, kteří zapadli do týmu a přinesou sebou něco nového. Doufám, že si to vše sedne i na hřišti.

Co očekáváš od nadcházející sezony, která už klepe na dveře?
Přál bych si postoupit zpět do I.B třídy. Už minulý rok i ten předchozí jsme se přesvědčili, že to půjde, ale vždy jsme své ambice pohřbili se slabšími týmy a dopláceli hodně na koncovku a individuální chyby. Tým se posílil o kluky, kteří hráli vyšší soutěže a mají zkušenosti z těžkých zápasů, což může týmu pomoci se posunout zase dále. A pokud budeme tahat za jeden provaz, tak si myslím, že se nám to může povést. Ale určitě to nebude jednoduchá sezona, tak jak jsme se mohli přesvědčit u těch předchozích. Soutěž má hodně kvalitních týmu, které se určitě budou chtít porvat o prvenství v soutěži, ale doufám, že to bude se šťastným koncem pro nás.

Tebe potkalo během přípravy zranění kotníku, jak to s tebou vypadá?
Byl to obyčejný souboj při závěrečné hře na tréninku, kdy jsem chtěl zablokovat střelu, ale byl jsem tam pozdě, takže mě kopající hráč trefil přímo na špičku nohy a převrátil mi kotník. Mám natažené vazy, takže snad to stihnu na začátek sezony, i když bych měl mít pauzu 3 –5 týdnů pauzu.

V sobotu vás čeká domácí generálka s Olbramicemi, jaký očekáváš průběh utkání?
Spoustu kluků znám a určitě se budou chtít vytáhnout a nedají nám nic zadarmo. Je to soupeře, kterého bychom měli porazit. Fyzicky jsme na tom určitě lépe což by s mělo projevit i  v průběh utkání. Přece se jen do sezony vstupuje lépe, když v generálce vyhrajete než, kdyby to bylo naopak.

Když zrovna netrávíš čas na fotbale, jaké jsou tvé zájmy?
Pokud nejde o fotbal, tak se snažím nějak vypnout, např. si zahraju na PC, udělám něco kolem baráku, případně se rád podívám na nějaký film. Občas si s kamarády zajdeme na pivko a pokecáme. Je toho více, ale na rozepisování tu není prostor ”směje se’’.