Jdi na obsah Jdi na menu
 


PROFIL: VLÁĎA JAROŇ

23. 8. 2016

jaron_v.jpgJAROŇ VLADIMÍR
Post: obránce
Číslo dresu: 12
Rok narození: 1992
Fotbalový vzor: Steven Gerrard
Kariéra: TJ Sokol Bělotín (1999-2007), SK Hranice (2007-2011), TJ Sokol Bělotín (2011-2015), TJ Klimkovice (2015-???)

V Klimkovicích působíš od jara roku 2015, co tě k nám přivedlo?
V té době jsem začal studovat na VŠB a bydlet na kolejích, takže jsem neměl čas jezdit domů do Bělotína na tréninky a zápasy, tak jsem se rozhodl najít nějaký klub tady v okolí Ostravy a jsem rád, že jsem zakotvil nakonec v Klimkovicích.

Letos jsi hrál premiérově na Lázeňském poháru. Jak hodnotíš tuto akci?
O Lázeňském poháru jsem slyšel již loni, ale bohužel přes léto jsem pracoval v zahraničí tak jsem se nemohl zúčastnit, ale slyšel jsem velkou chválu od spoluhráčů. Letos mi to vyšlo a mohl jsem si zahrát v Železnici a myslím si, že to byla povedená akce a dobrá příprava na sezónu.

Je za vámi letní příprava, jak silný bude kádr, na co si věříte v soutěži?
Do týmu přišlo poměrně hodně nových hráčů a po přípravných zápasech můžu říct, že budeme silní a určitě si věříme na postup. Určitě by bylo dobré postoupit. Zázemí, které tady je se rozhodně hodí do vyšší soutěže než co teď hrajeme.

První mistrovské utkání jste odehráli v sobotu v Koblově. Jak by jsi ho zhodnotil?
Byl to poměrně těžký zápas. Dlouho jsme se trápili především v koncovce, kdy jsme neproměnili stoprocentní šance, a bylo jasné, že rozhodne jediný gól, který jsme naštěstí dali my. Pak na konci utkání jsme uklidnili situaci a zvýšili výsledek na 2:0. Myslím si, že to bylo zasloužené vítězství a celý tým odvedl dobrou práci.

Čeká vás první domácí mistrovské utkání této sezony s Hlubinou B, těšíte se, věříte si?
Na domácí zápasy se osobně vždy moc těším. Zaprvé je zde nádherný pažit, na kterém se mi dobře hraje, což určitě platí i pro moje spoluhráče. Dále domácí zápasy mají něco v sobě, vždy když člověk hraje doma tak se ze sebe snaží vydat maximum.

Když zrovna netrávíš čas na fotbale, jaké jsou tvé zájmy?
Jelikož jsem student tak určitý čas věnuji škole. Jinak rád si zajdu i volejbal, který mě baví. No a nakonec když zbyde nějaký ten čas tak mě zaměstná přítelkyně :-).