Jdi na obsah Jdi na menu
 


Rok 2015 v bonusovém programu Být členem se vyplatí!

20. 1. 2016

Je za námi další rok úspěšného fungování bonusového programu pro všechny členy FAČR. Konečný celkový počet členů FAČR v ČR k poslednímu dni roku byl 324 948 lidí. Přitom ještě v září 2014 jsme společně s Vámi oslavovali překonání hranice 300 tisíc členů. Fotbalová základna neustále roste a my Vám za to děkujeme. Ze současného počtu členů jich je přes 150 tisíc mladších 18 let a naopak 2134 členů má 70 a více let. Klimkovice do tohoto počtu přispěly celkem 157 členy a 15 nováčky. 

Během roku 2015 jste mohli využívat celkem 23 exkluzivních členských slev na pohonné hmoty, fotbalové vybavení, sportovní oblečení a potřeby, pojištění, předplatné časopisů, doplňky stravy, luxusní sluchátka, brýle či sportovní trofeje a potisky dresů. Prostě na všechno, co fotbalisti a kluby potřebují. Navíc jste mohli využívat další slevy z katalogu ALIVE, a to u více než 700 dalších dodavatelů po celé České republice.

Celkově při započítání průměrné výše exkluzivní členské slevy, Vám bonusový program za celý rok 2015 pomohl ušetřit více než 3 miliony korun! Na začátku fungování programu to přitom za první půlrok byl „pouhých“ 450 tisíc korun. 

Být členem se vyplatí! ovšem není pouze o slevách, ale i o soutěžích, ve kterých jste mohli vyhrát například roční předplatné časopisu PRO FOOTBALL, lístky na zápasy reprezentace, lístky na EURO U21, míče PUMA, fotbalovou tašku plnou dárků, reprezentační suvenýry, fotbalové sety či sportovní výživu.

Navíc v loňském roce jsme obdarovali uvítacím balíčkem nové hráče ročníku 2007 a v letošním to samé čeká na hráče ročníku 2008 (více zde: http://www.tjklimkovice.cz/clanky/novinky/nabor-fotbalistu-rocniku-2008.html)

Společně s Vámi jsme prožívali Váš fotbalový rok a užívali si všechny branky a úspěchy. Pomocí Vás jsme hledali a našli nejvěrnější fanoušky a nejhezčí fotbalové areály. Dokážeme tedy upřímně říct, že rok 2015 byl pro český fotbal úspěšný. A přejeme si jediné, aby rok 2016 byl nejméně stejně tak dobrý! 

Nemáte svou Alive kartu? Přihlaste se o ni u svých trenérů.

Kompletní seznam všech výhod naleznete zde: http://bytclenemsevyplati.cz/