Jdi na obsah Jdi na menu
 


ZPRÁVA PRO ČLENY FAČR

3. 5. 2016

Předem bych chtěl upozornit, že TJ Klimkovice s tímto rozhodnutím nemá nic společného a plně se od něj distancuje.

ZMĚNA V BONUSOVÉM PROGRAMU PRO ČLENY FAČR!
Od 1. května 2016 se na základě vysledovaných trendů používání benefitních karet mění systém celého bonusového programu Být členem se vyplatí!. Nabízené široké množství Exkluzivních výhod a slev v rámci Katalogu slev Alive bude více specializován a budeme dále hledat nové partnery, kteří budou ješ...tě více vyhovovat potřebám členů FAČR. Větší změna nastane v distribuci benefitních karet ALIVE - nově si členové FAČR, kteří budou chtít nadále využívat slev a výhod v bonusovém programu, musí kartu objednat pomocí jednoduchého on-line formuláře umístěného na webu www.bytclenemsevyplati.cz. Benefitní karta ALIVE pak bude do 5 dní doručena doporučenou poštou na adresu uvedenou ve formuláři. Zvýhodněná cena benefitní karty ALIVE je pro členy FAČR 160 Kč včetně DPH a poštovného. Karta je vystavována s platností 1 rok.

Současné vystavené karty ALIVE FAČR končí dne 1. května 2016 svoji platnost a nebudou nadále platné pro využití členských slev v rámci bonusového programu pro členy FAČR, to platí i pro členské výhody na nákup vstupenek na domácí zápasy české fotbalové reprezentace.

Nové benefitní karty ALIVE vám mimo již zavedených slev na fotbalovém e-shopu NETfotbal.cz, na předplatném magazínu PRO FOOTBALL či na oblečení a vybavení značek Under Armour a Oakley nabídne i další slevy v oblasti kultury, cestování a volného času na více než 1600 místech po celé ČR včetně slev do lyžařských areálů a na hudební festivaly. Zároveň mohou členové FAČR získat unikátní pojištění od pojišťovny UNIQA (http://www.alive.cz/pojisteni/objednavka/) a slevu na pohonné hmoty díky kartě DFC (http://www.bytclenemsevyplati.cz/sleva-na-pohonne-hmoty/!)

Více informací o změně v bonusovém programu najdete ZDE: http://bytclenemsevyplati.cz/…/bonusovy-program-pro-cleny-…/.