Jdi na obsah Jdi na menu
 


NOVINKY

Příspěvky

DOROST UTRPĚL PRVNÍ PORÁŽKU

10. 9. 2016

Krajská soutěž sk. A - dorost U19

10.9.2016 TJ Klimkovice - TJ Sokol Kobeřice (1:2) 1:4

Branky: 25. Strnka - 13. Ohřál, 36. a 76. Kubný, 55. Kolarčík

Sestava Klimkovic: Langer - Křenek, Bednář, Křivánek, Valder (46. Tyleček) - Mareth, Bajgar, Böhm (57. Tomášek D.), Mirga - Strnka, Sikora (46. Fojtík), trenér J.Chorvatovič

První porážku v Krajské soutěži zažili dorostenci až ve svém pátém utkání. Tentokráte byl soupeř nad jejich síly, i když průběh utkání byl zcela vyrovnaný. Rozhodla lepší střelecká potence. Již ve středu 14.9.2016 od 16:30 hod na hřišti v Klimkovicích, budou mít šanci toto své první zaváhání napravit a ve vloženém středečním kole se střetnou s TJ Hradec nad Moravicí. Přijďte povzbudit!!! 

TABULKA a OSTATNÍ VÝSLEDKY

 

ONDRÁŠOVKA CUP U10

8. 9. 2016

Naše fotbalová lvíčata U10 (10 let a mladší) se ve středu 7.9.2016 zúčastnila kvalifikačního turnaje Ondrášovka Cup ve Valašském Meziříčí. Tento celorepublikový turnaj má velkou podporu a oblibu. Když nebudu počítat ligové celky, tak náš tým byl jediným zástupcem Ostravska v této soutěži a kluci si vedli opravdu skvěle a jen malinký krůček chyběl k postupu do celorepublikového finále.

Na turnaji se střetli s těmito soupeři a těmito výsledky: Juventus Bruntál (4:1), OS Bruntál (1:0), TJ Valašské Meziříčí (1:0), SK Líšeň (2:2) a MFK Vyškov (1:4). Jen díky systému turnaje, kdy o konečném pořadí rozhodovaly vstřelené branky a ne body, skončili těsně na 3. místě a přivezli krásné bronzové medaile a pohár.

GRATULUJEME!!!

Foto z turnaje zde: http://tjklimkovice.rajce.idnes.cz/2016_Onrasovka_Cup_U10_Valasske_Mezirici_7.9.2016/

Děkujeme maminkám za pořízení fotografií :-)

 

PROFIL: MAREK LUBOJACKÝ

6. 9. 2016

lubojacky_m.jpgPost: záložník, útočník
Číslo dresu: 10
Rok narození: 1992
Fotbalový vzor: Zinedine Zidane
Kariéra: TJ Klimkovice (2000-2005), 1.FC Polešovice (2005-2013), TJ Klimkovice (2013-???)

Máte za sebou ostrý start do sezony a těžký zápas na Slovanu Ostrava. Jaký byl průběh utkání?
Start do sezony se nám celkem vydařil. První dva zápasy nebyly vůbec jednoduché, ale zvládli jsme je. První poločas proti Slovanu jsme byli lepší, ale bohužel jsme neproměňovali šance. V první půli jsme měli vést 2:0 a bylo hotovo. Druhý poločas z naší strany byl horší. Dali jsme sice gól z penalty, ale zbytečně jsme se zatáhli a ihned inkasovali. Z mé strany je bod ze Slovanu dobrý....

[pokračování zde]

 

CENNÝ BOD Z HORKÉ PŮDY SLOVANU

5. 9. 2016

DENÍK Městský Přebor Ostrava - muži

3.9.2016 TJ Slovan Ostrava - TJ Klimkovice (0:0) 1:1

Branky: 66. Cirkl - 64. Woznica (p)

Sestava Klimkovic: Bača - Bednář, Knopp, Šablatura, Jaroň -  Klemiš, Ambros, Woznica, Komár V., Konečný - Lubojacký, střídali: Šoltys, Drábek, Čavoj, Komár T., Sikora, Tomášek J., trenéři Prašivka V. ml. a Bilík R.

První těžký test sezony na horké půdě Slovanu Ostrava naši muži zvládli, i když to podle průběhu utkání mohlo být ještě o chlup lepší. Soupeř se dostal sice jako první do šance, asi v páté minutě, ale zakončení bylo slabé a Michal Bača neměl problém. Pak už první poločas herně opanovali naši hráči. Šanci měl Michal Klemiš, poté bylo několik závarů při standartních situacích, Marek Lubojacký trefil tyč, ale gól jsme bohužel nedali. Ve druhém poločase začal lépe Slovan. Dostal se do dvou slibných šancí, ale gól také nedal. V 64. minutě, po standartní situaci našich se odražený míč vrátil k Danovi Knoppovi, který byl faulován a kopala se penalta. Tu s přehledem proměnil Honza Woznica. Bohužel už za dvě minuty naši hráči propadli v obraně a hrající trenér domácích Pavel Cirkl nadvakrát vyrovnal. Posledních deset minut naši hráči vyvinuli tlak na soupeře, který ovšem nedokázali přetavit v rozhodující gól. "Myslím, že se na Slovanu vyhrát dalo, ale je to bod z jeho hřiště a ten se na konci soutěže může počítat. Hlavně, že jsme neprohráli.", zhodnotil na závěr utkání střelec naší jediné branky Honza Woznica.

TABULKA a OSTATNÍ VÝSLEDKY

 

DOROST VEZE TŘI BODY Z VRBNA

5. 9. 2016

Krajská soutěž sk. A - dorost U19

3.9.2016 TJ Sokol Vrbno pod Pradědem - TJ Klimkovice (1:2) 1:3

Branky: 16. Bulava - 32. a 90. Strnka, 38. D. Tomášek

Sestava Klimkovic: Langer - Holubek (65. Kváš), Křenek, Mareth, Valder (74. Zadražil) - Sikora, Bajgar, Böhm, Mirga - Strnka, D. Tomášek, trenér J.Chorvatovič

Nejdelší výjezd podzimu, až do Vrbna pod Pradědem, zvládli dorostenci i v oslabené sestavě velmi dobře a vezou si cenné tři body. Šňůra neporazitelnosti tak trvá už čtyři zápasy. Z různých důvodů chybělo dorostencům celkem 6 hráčů a tak museli vypomoci i tři kluci z žáků. I přesto dokázali zvítězit a potvrdit tak skvělý vstup do nové sezony v Krajské soutěži.

TABULKA a OSTATNÍ VÝSLEDKY

 

FAN SHOP TJ KLIMKOVICE - OTEVŘEN!!!

3. 9. 2016

Hledáte vhodný dárek k narozeninám nebo jste našimi fanoušky?

Navštivte náš FAN SHOP!!!

Na přání fanoušků jsme opět po dlouhé době otevřeli FAN SHOP, který tentokráte má i svou kamennou prodejnu.

V sortimentu je fotbalová šála, kšiltovka a vak na záda. Chystáme se postupně sortiment rozšiřovat o další fanouškovské předměty. Proto sledujte pravidelně naše stránky.

Budeme rádi za rady a tipy o jaký sortiment Fan shopu by jste měli zájem. Rady a tipy prosím posílejte na email tjklimkovice@seznam.cz. Děkujeme.

Nákupem sortimentu z našeho Fan shopu podpoříte naší činnost zejména v oblasti mládeže.

Nabídka Fan Shopu ZDE!!!

 

PREVIEW: SLOVAN - KLIMKOVICE

2. 9. 2016

slov-klim.jpg

Preview 3. kolo DENÍK MěP muži: TJ Slovan Ostrava – TJ Klimkovice

Sobota 3.9.2016 od 16:30 hod.

Již ve 3. kole na sebe narazí v zápase kola, dle odborníků, dva spolufavorité Městského Přeboru Ostrava. Utkání tak doprovází obrovská očekávání....

[pokračování zde]

 

 

INZERÁT - HLEDÁME TRENÉRA PŘÍPRAVKY!!!

30. 8. 2016

Máš rád fotbal, děti, dobrou partu? Bavilo by tě trénovat naši nejmladší kategorii přípravky (6-11 let)? Hledáme trenéra pro doplnění našeho trenérského týmu u této věkové kategorie.

Máme obrovskou radost ze zájmu dětí o fotbal, ale počet dětí na trénincích se natolik zvětšuje, že již nutně potřebujeme rozšířit náš trenérský tým.

Nabízíme:
- kurz trenéra licence C UEFA
- měsíční honorář
- součinnost s týmem trenérů všech kategorii TJ Klimkovice
Požadujeme:
- proaktivní přístup
- pozitivní vztah k mládežnickému fotbalu

Zájemci pište nebo volejte:
Lukáš Lyčka, tjklimkovice@seznam.cz, 603 574 799

 

PROFIL: KAREL KONEČNÝ

30. 8. 2016

konecny_k.jpgKONEČNÝ KAREL
Post: záložník
Číslo dresu: 8
Rok narození: 1995
Fotbalový vzor: Lionel Messi, Steven Gerrard, Fernando Torres
Kariéra: FK Orlová - Lutyně (2001-2003), TJ Klimkovice (2003-2006), MFK OKD Karviná (2006-2010), MFK Havířov (2011-2012), TJ Klimkovice (2012-???)

Od nové sezony platí v naší soutěži pravidlo o opakovaném střídaní, to znamená, že hráči můžou střídat podobně jako v hokeji. Jaký je tvůj názor na toto pravidlo v mužském fotbalu?
Abych byl upřímný, tahle změna se mi nezamlouvá. Řadím se mezi odpůrce tohoto „experimentu.“ Podle mého názoru by toto pravidlo v mužském fotbalu nemělo vůbec figurovat, jelikož mu snižuje úroveň. Věřím ale tomu, že týmy s nedostatečnou fyzickou kondicí a širším kádrem tuto novinku rádi uvítají.

[pokračování zde]

 

MUŽI POTVRDILI ROLI FAVORITA

29. 8. 2016

DENÍK Městský Přebor Ostrava - muži

27.8.2016 TJ Klimkovice - TJ UNIE Hlubina (1:1) 4:1

Branky: 14. Ambros, 47. Lubojacký, 72. vlastní, 82. Sikora V. - 42. Šmahlík (p)

Sestava Klimkovic: Bača - Knopp, Šablatura, Cviertna, Klemiš -  Ambros, Woznica, Komár V., Konečný - Koval, Lubojacký, střídali: Sikora V., Strnka, Mareth, Bednář, trenéři Prašivka V. ml. a Bilík R.

Domácí premiéru mužů provázely před zápasem problémy se sestavou a chvíli i hrozilo, že nebude k dispozici 11 hráčů. Omluvenek z důvodu zranění, nemoci a dovolených bylo mnoho. Nakonec vypomohli i tři kluci z dorostu, kteří v utkání prokázali svou kvalitu. Klimkovice vstoupily do utkání vlažně a v úvodních 10. minutách měl soupeř dvě obrovské příležitosti, které naštěstí nevyužil a za to jej ve 14. minutě potrestal Anestis Ambros, který vyhrál rychlostní souboj s brankářem a z úhlu se krásně trefil. Naší obraně dělali obrovské problémy malí, rychlí útočníci soupeře, kteří svými průniky za obranu představovali neustálé nebezpečí. Ve 42. minutě jeden z takovýchto průniků skončil faulem Kuby Šablatury a penaltou, kterou soupeř vyrovnal na 1:1. Ke všemu si ještě při té samé akci způsobil svalové zranění kapitán Adam Cviertna a musel střídat. Po přestávce ovšem nastoupily jiné Klimkovice a předvedli na hřišti konečně výkon, jaký se očekával od začátku. Už po 2. minutách se křižnou střelou trefil Marek Lubojacký. V 72. minutě si po centru debutanta Jardy Bednáře srazil soupeř míč sám do vlastní brány a skóre na konečných 4:1 uzavřel "gólman v útoku" Vojta Sikora.  

Hoši děkujem!!!

 

DOROST DRŽÍ NEPORAZITELNOST

29. 8. 2016

Krajská soutěž sk. A - dorost U19

27.8.2016 TJ Klimkovice - TJ Jiskra Rýmařov (1:0) 1:1

Branky: 4. Böhm - 59. Sekanina

Sestava Klimkovic: Langer - Buryan, Křenek, Bednář, Valder - Mareth, Pasker, Böhm, Mirga - Strnka, Kváš (70. Gelnar), trenér J.Chorvatovič

Ani ve třetím utkání Krajské soutěže nepoznali dorostenci pachuť porážky a remízovali s Jiskrou Rýmařov 1:1. Z pohledu vývoje zápasu je tato remíza ovšem ztrátou, protože herně na hřišti dominoval domácí tým, který bohužel nebyl v kompletním složení. Pepík Tomášek (zranění), Jirka Bajgar, Dan Tomášek, Renek Larisch, Milan Křivánek (dovolená). Proto bylo velkou pomocí potvrzení registrace dvou nových hráčů Davida Paskera z Jistebníku a Mirka Mirgy z Hrabové, v pátek před utkáním, kteří v zápase na hřišti ukázali, že budou patřit mezi posily. Škoda neproměněných šancí, mohlo to být ještě veselejší.

 

PREVIEW: TJ KLIMKOVICE - TJ UNIE HLUBINA "B"

26. 8. 2016

klim-hlub.jpg

Preview 2. kolo DENÍK MěP muži: TJ Klimkovice - TJ UNIE Hlubina "B"

Sobota 27.8.2016 od 17:00 hod.

V domácí premiéře nového soutěžního ročníku 2016/17 DENÍK Městského Přeboru Ostrava mužů, se představí vlastním fanouškům tým Klimkovic v souboji proti TJ Unie Hlubina....

[pokračování zde]

 

TJ KLIMKOVICE NA SOCIÁLNÍCH SÍTÍCH

24. 8. 2016

bez-nazvu-.u.png

SLEDUJTE TJ KLIMKOVICE TAKÉ NA SOCIÁLNÍCH SÍTÍCH
FACEBOOKU: https://www.facebook.com/tjklimkovice/
TWITTERU: https://twitter.com/tjklimkovice
INSTAGRAMU: https://www.instagram.com/tjklimkovice/

 

VIDEO: POZÁPASOVÁ RADOST MUŽŮ

23. 8. 2016

Pozápasová radost mužů v šatně. Koblov - Klimkovice 0:2 - 20.8.2016

 

PROFIL: VLÁĎA JAROŇ

23. 8. 2016

jaron_v.jpgJAROŇ VLADIMÍR
Post: obránce
Číslo dresu: 12
Rok narození: 1992
Fotbalový vzor: Steven Gerrard
Kariéra: TJ Sokol Bělotín (1999-2007), SK Hranice (2007-2011), TJ Sokol Bělotín (2011-2015), TJ Klimkovice (2015-???)

V Klimkovicích působíš od jara roku 2015, co tě k nám přivedlo?
V té době jsem začal studovat na VŠB a bydlet na kolejích, takže jsem neměl čas jezdit domů do Bělotína na tréninky a zápasy, tak jsem se rozhodl najít nějaký klub tady v okolí Ostravy a jsem rád, že jsem zakotvil nakonec v Klimkovicích.....

[pokračování zde]

 

MUŽI VSTOUPILI DO SOUTĚŽE VÍTĚZNĚ

23. 8. 2016

DENÍK Městský Přebor Ostrava - muži

20.8.2016 TJ Sokol Koblov - TJ Klimkovice (0:0) 0:2

Branky: 67. Lubojacký, 89. Klemiš

Sestava Klimkovic: Bača - Jaroň, Šablatura, Cviertna, Klemiš -  Ambros, Woznica, Šoltys, Konečný - Švabík, Lubojacký, střídali: Koval, Knopp, Teichmann, trenéři Prašivka V. ml. a Bilík R.

I s novým pravidlem "hokejového" střídání vstoupili naši muži vítězně do nové sezóny. Na hřišti Koblova to ale nebyl jednoduchý úkol. Nerovný terén a houževnatý soupeř, který pravidlo o opakovaném střídaní využíval pravidelně, dlouho držel utkání v nerozhodném stavu. V úvodu utkání nastolil Koblov vysoké tempo a pustil se do nás bez respektu. Prvních 10 minut měl více ze hry a vytvořil si jednu dobrou příležitost, kterou ovšem Michal Bača chytil. Poté už začala být zřetelná převaha hostujícího týmu a bylo jen otázkou času, kdy se podaří překonat domácího brankáře. V první půli neproměnili velké šance Švabík a Woznica. Druhý poločas už se hrál jen na jednu branku, ve velké šanci napálil břevno Šablatura. Až v 67. minutě se po nacvičené akci prosadil Marek Lubojacký. A uklidnění přišlo minutu před koncem, kdy na 2:0 zvýšil Michal Klemiš. "Tato výhra je moc důležitá, osobně si myslím, že z Koblova soupeři moc body vozit nebudou.", zhodnotil utkání Jan Woznica. Kaňkou utkání je zranění Honzy Švabíka. Snad to nebude nic vážného a brzy se zase vrátí na trávník. 

Hoši děkujem!!!

 

DOROST NA VÍTĚZNÉ VLNĚ

22. 8. 2016

Krajská soutěž sk. A - dorost U19

20.8.2016 TJ Vítkovice-Svinov - TJ Klimkovice (0:3) 0:4

Branky: 13. Larisch, 21. 44. a 85. Strnka

Sestava Klimkovic: Langer - Tomášek D. (33. Křivánek), Křenek, Bednář, Valder - Mareth, Tomášek (74. Gelnar), Böhm, Larisch - Strnka, Kváš (60. Sikora), trenéři J.Chorvatovič a J.Bajgar

Dorostenci pokračují na vítězné vlně v Krajské soutěži a stává se z nich nečekaná štika soutěže, když jim i po druhém kole patří první příčka. Svinov nekladl větší odpor a tak dá se říct už o poločase bylo rozhodnuto a druhý poločas se jen dohrával. Hattrickem se blýskl střelec Vašek Strnka. Bohužel se v utkání zranil kapitán Pepík Tomášek, který teď bude několik týdnů chybět. Snad ho v následujících utkáních nahradí ostatní hráči a dorost bude i nadále vyhrávat. 

 

ZHÁJENÍ TRÉNINKŮ PŘÍPRAVKY U11 - NÁBOR!!!

20. 8. 2016

Přípravka U11 zahájí po letních fotbalových prázdninách své tréninky v pondělí 22.8.2016 od 15:45 hod., tréninky pak budou probíhat opět pravidelně pondělí, středa a pátek vždy od 15:45 hod.

Po loňském druhém místě v soutěži a skvělých výkonech na turnajích byla přípravka zařazena do TOP skupiny přípravek a nově se tak bude utkávat ze soupeři jako jsou Baník Ostrava, Vítkovice nebo Hlučín. Určitě skvělá příležitost porovnat síly s tak kvalitními soupeři.

V průběhu sezony se také kluci zúčastní spousty turnajů. Jako první čeká kluky ročníku 2007 a ml. ve středu 7.9.2016 zájezd do Valašského Meziříčí na mezinárodně obsazené kvalifikační kolo Ondrášovka Cupu, kde jim bude za soupeře např. i Inter Bratislava. Mladší kluky ročníku 2009 a ml zase čeká v sobotu 10.9.2016 turnaj GÓL CUP ve Velké Polomi.  

Rozpis mistrovských utkání PŘÍPRAVKA - PODZIM 2016

balicek.jpgNÁBOR - PŘIJĎ MEZI NÁS
Máš rád sport, fotbal, dobrou partu? Je ti 6 - 11 let? Přidej se k nám! Přijď na trénink v termínech uvedených výše. Rádi tě mezi sebou přivítáme. 

Pro ročníky 2008 a 2009 máme připraven i uvítací balíček - http://www.mujprvnigol.cz/1-fotbalovy-balicek.html

 

PREVIEW: TJ SOKOL KOBLOV - TJ KLIMKOVICE

19. 8. 2016

kobl-klim.jpg

Preview 1. kolo DENÍK MěP muži: TJ Sokol Koblov – TJ Klimkovice

Sobota 20.8.2016 od 17:00 hod.

Odjezd autobusu pro hráče i pro fanoušky je v 15:45 hod od Klimkovické sokolovny.

V premiéře nového soutěžního ročníku 2016/17 DENÍK Městského Přeboru Ostrava mužů, vyjíždí tým TJ Klimkovice pod slezský vrchol Landek do Koblova. Oba týmy se spolu potkávaly v soutěži už loni....

[pokračování zde]

 

ZMĚNA PRAVIDEL FOTBALU - OPAKOVANÉ STŘÍDÁNÍ

17. 8. 2016

Dle rozhodnutí VV MěFS Ostrava je v soutěžích Městského Přeboru Ostrava zavedeno tzv. opakované střídání ("hokejovým způsobem"), a to v souladu s Pravidly fotbalu, platnými od 1.7.2016. Toto rozhodnutí se tedy týká našich mužů a žáků.

[pokračování zde]

 

PROFIL: JIRKA MOČIDLAN

15. 8. 2016

mocidlan_j.jpgMOČIDLAN JIŘÍ
Post: obránce
Číslo dresu: 5
Rok narození: 1997
Fotbalový vzor: Steven Gerrard, Daniel Agger, Fernando Torres
Kariéra: SC Pustá Polom (2005-2007), TJ Sokol Zbyslavice (2007), TJ Klimkovice (2008-???)

Loňská sezona v dorostu byla završena postupem, jaká podle tebe byla?
Loňskou sezónu můžu hodnotit jako velice úspěšnou, rozloučil jsem se s dorostem postupem a vítězstvím v naší soutěži....

[pokračování zde]

 

OPATRNÁ GENERÁLKA MUŽŮ BYLA VÍTĚZNÁ

14. 8. 2016

Přípravné utkání - muži

13.8.2016 TJ Klimkovice - TJ Sokol Olbramice (0:0) 2:0

Branky: 52. Šoltys, 79. Woznica z pen.

Sestava Klimkovic: Bača - Jaroň, Knopp, Cviertna, Teichmann (46. Šablatura) - Koval (46. Konečný), Ambros, Woznica, Lubojacký (46. Šoltys), Klemiš (80. Gazda) - Švabík (75. Komár T.), trenéři Prašivka V. ml. a Bilík R.

Generálka na soutěž mužů se od začátku nesla v opatrném tempu. Jako by naši hráli hlavně tak, aby se nezranili. I toto k takovýmto přípravným utkáním patří. Jedinou významnější akcí byla střela Marka Lubojackého, která skončila na tyči. První poločas byl proto zcela vyrovnaný a skončil zaslouženou remízou 0:0. Po přestávce už se začal hrát o poznání ofenzivnější fotbal a šancí bylo o mnoho víc. Skóre otevřel nádhernou střelou z přímého kopu Kuba Šoltys a konečnou podobu výsledku dal Honza Woznica, když proměnil pokutový kop nařízený za faul na Karla Konečného. Příští sobotu už startujeme na ostro na hřišti Koblova.

 

DOROSTENCI SI V KRAJSKÉ PREMIÉŘE ZASTŘÍLELI

14. 8. 2016

Krajská soutěž sk. A - dorost U19

13.8.2016 TJ Klimkovice - TJ Horní Benešov (0:0) 10:1

Branky: 47. a 76. Bohm, 52. Mareth, 57., 68. a 70. Bajgar, 59. Tomášek J., 75., 81. a 89. Kváš - 87. Mecner

Sestava Klimkovic: Langer - Křenek, Bednář, Valder, Buryan (71. Holubek) - Mareth (67. Kváš), Tomášek, Larisch, Bajgar - Strnka, Sikora (40. Bohm), trenéři J.Chorvatovič a J.Bajgar

Až nečekaně vysokým vítězstvím vstoupili dorostenci v prvním mistrovském zápase nové sezony do Krajské soutěže. Při tom o poločase, který skončil 0:0 takovéto kanonádě nic nenasvědčovala. Průvan v kabině ovšem naše hráče probudil a po poločase představili domácím divákům, kterých se sešlo docela dost, svou pravou tvář. V příštím kole zajíždějí k utkání do nedalekého Svinova, tak doufáme, že diváci zavítají i tam.

 

ZAHÁJENÍ TRÉNINKŮ ŽÁKŮ U15

12. 8. 2016

Žáci U15 zahájí svou letní přípravu prvním tréninkem v úterý 16.8.2016 od 15:30 hod.. Tréninky pak budou pravidelně úterý a čtvrtek v 15:30 hod.   

První mistrovské utkání odehrají v pátek 2.9.2016 od 16:30 hod. na hřišti Slovanu Ostrava. Více v rozpisech.... 

Rozpis mistrovských utkání ŽÁCI - PODZIM 2016

PŘIJĎ MEZI NÁS
Máš rád sport, fotbal, dobrou partu? Je ti 11 - 15 let? Přidej se k nám! Přijď na trénink v termínech uvedených výše. Rádi tě mezi sebou přivítáme.  

 

VIDEO: 39. LP V ŽELEZNICI

11. 8. 2016

Odkaz na video z 39. ročníku Lázeňského poháru v Železnici.

 

TISKOVÁ ZPRÁVA NADACE ČEZ

10. 8. 2016

V Klimkovicích se snaží, aby na příštích olympiádách už náš fotbalový tým nechyběl. Děti na fotbalovém kempu podpořeném Nadací ČEZ vypadají nadšeně, tak věřme, že je trenéři budou i nadále učit hlavně hrát fotbal a ne padat…

Velké poděkování patří všem, kteří tyhle akce pro malé fotbalisty připravují, ve volném čase a bez nároku na honorář. Tedy v tomto případě trenérům a dalším dobrovolníkům z Klimkovic.

Klimkovické děti se připravily na sezonu ve fotbalovém kempu

KLIMKOVICE – Fotbalový kemp jako pro profesionály si užívalo přes 20 malých fotbalistů od 6 do 11 let v areálu klimkovických sportovišť. „Bylo to vlastně klasické soustředění, samozřejmě jsme ho museli přizpůsobit věku dětí a připravili jsme pro ně také zábavu,“ vysvětlil jednatel TJ Klimkovice Lukáš Lyčka. Na organizaci se podíleli trenéři, rodiče i dobrovolníci, dvacetitisícovým grantem přispěla Nadace ČEZ.....

[pokračování zde]

 

ADAM BEDNÁR POKRAČUJE V LIGOVÉ OLOMOUCI

9. 8. 2016

13913997_1135796846483021_4699677381696562265_o.jpg

O Klimkovického odchovance Adama Bednára (15 let) je i nadále v ligové SK Sigma Olomouc zájem. Po půlročním působení v nejstarší žákovské kategorii, projevila Sigma Olomouc zájem o to, aby Adam i nadále působil v jejich barvách. Jak se mu vede a jak vidí svou fotbalovou budoucnost?

Od malička (7 let) jsi začal hrát fotbal v Klimkovicích, poté (ve 13 letech) si tě vytáhli jako talentovaného hráče do Bílovce a poslední půlrok jsi strávil na hostování v prvoligové Sigmě Olomouc U15. Jak by jsi zhodnotil přechod do prvoligového týmu a tvé půlroční působení v Olomouci?
Ze začátku to bylo v Olomouci hodně těžké a stále je. Konkurence v týmech, ať už v žákovských, nebo teď dorosteneckých, je fakt obrovská. Každý se chce prosadit....

[pokračování zde]

 

PROFIL: DANIEL KNOPP

8. 8. 2016

knopp_d.jpgKNOPP DANIEL
Post: obránce
Číslo dresu: 3
Rok narození: 1989
Fotbalový vzor: Gabriel Omar Batistuta
Kariéra: TJ Klimkovice (1998-2011), TJ Sokol Zbyslavice (2011), TJ Klimkovice (2011-???)
 

Jaká je nálada v kádru v průběhu letní přípravy?
Nálada v týmu je dobrá a doufám, že se udrží i po zbytek sezony, i když se třeba nebude dařit. Základ je udělat dobrý kolektiv, který si myslím, že je. Přišli noví kluci, kteří zapadli do týmu a přinesou sebou něco nového. Doufám, že si to vše sedne i na hřišti.

[pokračování zde]

 

PŘÍPRAVNÉ ZÁPASY V DOLNÍ LHOTĚ

7. 8. 2016

Muži: Neděle 7.8.2016 TJ Sokol Dolní Lhota - TJ Klimkovice 1:2
Branky: Woznica, Komár T.
Sestava: Bača - Konečný, Cviertna, Šablatura, Klemiš - Lubojacký, Woznica, Ambros, Koval - Švabík, Komár T.

Dorost: Sobota 6.8.2016 TJ Sokol Dolní Lhota - TJ Klimkovice 2:2
Branky: Hutník, Strnka
Sestava: Langer - Bednář, Křenek, Sikora P., Valder, Mareth, Tomášek P., Bohm, Bajgar, Strnka, Kvaš, Tomášek D., Hutník, Gelnar.

 

PROFIL: MICHAEL KLEMIŠ

2. 8. 2016

klemis_m.jpgKLEMIŠ MICHAEL
Post: záložník
Číslo dresu: 7
Rok narození: 1994
Fotbalový vzor: Cristiano Ronaldo
Kariéra: FK SK Polanka (2004-2007), SŠK Bílovec (2008), FK SK Polanka (2008-2010), FC Bílovec (2011), FK SK Polanka (2011-2012), FC Vítkovice (2013), TJ Klimkovice (2014-2015), TJ Sokol Dolní Lutyně (2015), TJ Klimkovice (2016-???)

V Klimkovicích už jsi dříve působil, co rozhodlo o tvém návratu do Klimkovic?
Ano pár zápasu jsem v Klimkovicích už odehrál. Bohužel kvůli práci jsem byl nucen s fotbalem na chvíli skončit. Velkou roli hráli kamarádi, kteří tady hrají. Proto jsem se rozhodl vrátit do Klimkovic a jsem rád, že mi to bylo umožněno.

[pokračování zde]

 

« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25

následující »