Jdi na obsah Jdi na menu
 


Archiv

Nalezené příspěvky

VÝSLEDKY MUŽŮ V ZAHÁJENÉ ZIMNÍ PŘÍPRAVĚ

4. 2. 2020

První dvě utkání v rámci poháru MěFS Ostrava na umělé trávě ve Vratimově mají za sebou muži "A". Zde přinášíme ve zkratce jejich výsledky:

Neděle 26.1.2020, TJ Klimkovice - FK Stará Bělá (1.3) 1:5
Branka Klimkovic: Vaněk

Sobota 1.2.2020, TJ Klimkovice - TJ Slovan Ostrava (3:2) 7:3
Branky Klimkovic: 2x Vaněk, 2x Ambros, Neuwirth, Gelnar, Konečný

 

PLES ZRUŠEN :-(

6. 2. 2020

Vážení spoluobčané, hráči, rodiče, trenéři, fandové, uživatelé sokolovny, hosté připravovaného plesu,

Shodou okolností dnes proběhla v sokolovně plánovaná prohlídka střechy odborným statikem a ten s technických a bezpečnostních důvodů s okamžitou platností doporučil uzavření celého objekt budovy sokolovny. V tu chvíli mi nezbylo nic jiného, než toto doporučení plně respektovat a budovu sokolovny okamžitě uzavřít, prozatím na dobu neurčitou. Bezpečnost všech návštěvníků objektu je na prvním místě. 

A proto Vám s politováním oznamuji, že i Fotbalový ples, který se měl konat tuto sobotu 8.2.2020 se RUŠÍ. Zakoupené vstupenky na plánovaný Fotbalový ples můžete vrátit po telefonické domluvě u mne. Ozvěte se a domluvíme se, kdy a kde vám předám peníze výměnou za vstupenky. Kontakt 603 574 799.

Sokolovna je momentálně na dobu neurčitou uzavřena úplně, to znamená, že nemohou probíhat žádné pravidelné aktivity v tělocvičně ani v přilehlých šatnách a prostorech. Tréninkovou situaci budeme řešit v následujících hodinách a budeme vás informovat o náhradních programech tréninků našich kategorií.

Děkujeme Vám za pochopení v této nenadále a obtížné situaci pro celý náš sportovní klub i město.

Bc. Lukáš Lyčka, místostarosta města Klimkovic a místopředseda TJ Klimkovice, z.s.“

 

FOTBALOVÝ PLES NA DRUHÝ POKUS

10. 2. 2020

Vážení majitelé vstupenek, Vážení příznivci, hosté,

po nemilé zprávě z minulého týdne o uzavření sokolovny a nutnosti zrušení Fotbalového plesu, zasedl v pátek organizační výbor plesu a rozhodl, že ples i přes tyto nepřízně prostě uspořádáme. Nechceme Vás připravit o již zajištěn bohatý program a velmi bohatou tombolu, tak jsme domluvili nový termín a místo Fotbalového plesu, tentokráte pod názvem, "na druhý pokus" :-) 

FOTBALOVÝ PLES NA DRUHÝ POKUS

PÁTEK 13.3.2020 od 19:00 hod.

OBECNÍ SÁL ZBYSLAVICE

Touto zprávou vyzýváme všechny majitele vstupenek na původní zrušený Fotbalový ples, aby se v termínu do 20.2.2020 ozvali na tel.č. 603 574 799 (Lukáš Lyčka) a buď:

1. Potvrdili účast na Fotbalovém plese na druhý pokus

nebo

2. požádali o vrácení vstupného výměnou za vstupenky.

Neprovedením ani jednoho z těchto úkonů, propadají vstupenky i vstupné ve prospěch organizátorů plesu.

Děkujeme Vám za spolupráci.

 

DIGITALIZACE ČLENSTVÍ FAČR

14. 2. 2020

Vážení členové Fotbalové asociace České republiky,

adresujeme k Vám žádost o doplnění Vašich e-mailových adres. Slibujeme si od výše zmíněného především další usnadnění a zefektivnění vzájemné komunikace, která by měla odpovídat běžným standardům 21. století. 

Asociace rozhodně nehodlá kluby ani nikoho ze svých členů zatěžovat zbytečnými byrokratickými úkony, celá věc všem zabere pouze chvíli a několik kliknutí myší. Poté, co pověřený klubový administrátor v Informačním systému vyplní e-mailové adresy členů “svého” klubu, přijde vzápětí do Vašich e-mailových schránek formulář, kde pouze potvrdíte správnost dodaných údajů. Pokud jde o osoby mladší 18 let, jež nedisponují e-mailovými adresami, kontaktujeme tímto způsobem jejich zákonné zástupce. 

Na těchto webových stránkách https://clenstvi.fotbal.cz/  najdete také přehledný návod, jak tyto jednoduché kroky velmi rychle a bez průtahů zvládnout. Vše se samozřejmě uskuteční v souladu s ochranou osobních údajů. 

Ujišťujeme zároveň, že dodáním Vašich e-mailových adres nebudete vystaveni povinnosti odběru reklamních či marketingových sdělení, pokud si takovou možnost sami nebudete přát. Je tak pouze na Vás, zda se zapojíte do různých soutěží o fotbalové suvenýry či vstupenky na utkání české fotbalové reprezentace. 

Pevně věříme, že si vyjdeme vstříc. Možnost ještě lépe a rychleji komunikovat elektronickou formou s Vámi všemi napřímo je pro nás velkou výzvou! 

Předem děkujeme za spolupráci. 

Jan Pauly

generální sekretář FAČR

Prosíme všechny členy TJ Klimkovice, kterým příjde do emailové schránky email viz níže, aby jej potvrdili. Dle FAČR, nepotvrzením emailu se vystavujeme riziku zákazu startu v soutěžích... 

Lukáš Lyčka, místopředseda TJ Klimkovice

facr.jpg

 

Nalezené složky

Nebyly nalezeny žádné složky