Jdi na obsah Jdi na menu
 


ČLENSKÉ PŘÍSPĚVKY NA 2. POLOLETÍ 2016

Vážení členové, Milí rodiče,

v probíhajícím, ale už pomalu končícím podzimní fotbalovém soutěžním ročníku, bychom Vám rádi za spolek TJ Klimkovice, z.s. poskytli informace o placení členských příspěvků za 2. pololetí 2016.

Dlouhodobě se snažíme o co nejnižší náklady na činnost, abychom co nejméně zatěžovali Vaše rodinné rozpočty. Prostředky na činnost získáváme z dotací, grantů, darů, členských a sponzorských příspěvků.

Členské příspěvky na druhé pololetí kalendářního roku 2016 budeme vybírat ve výši 200 Kč / mládež a 250 Kč / dospělí. Zůstávají tedy ve stejné výši, jako v loňském roce.

Pokud máte chuť podpořit naši činnost formou tzv. „sponzorských členských příspěvků“ v jakékoli jiné vyšší částce, budeme Vám velice vděční. Lze nám také poskytnout finanční dar a odečíst si alespoň jeho část z daňového základu v daňovém přiznání. Rádi vás uvedeme ve výroční zprávě a obdarujeme malou pozorností určenou jen našim podporovatelům.

Členské příspěvky, ať již sponzorské či běžné, zaplaťte prosím nejpozději do 15.11. 2016 v hotovosti u trenérů jednotlivých kategorií

Věříme, že jste s naší činností spokojeni a vážíme si Vaší důvěry. Uvítáme i další pomoc, ať již finanční, materiální, či formou pomoci při trénincích u mládežnických mužstev nebo prací při organizování a pořádání akcí (např. ples, turnaje). V případě jakýchkoli dotazů, připomínek či s nabídkou pomoci, se můžete obrátit na kteréhokoliv trenéra nebo na jednatele oddílu.

Kontakty